Zelfbediening

Zelfbediening

Cafetaria

Cafetaria

Keuken

Keuken

Cafetaria

Het cafetaria is iedere dag van 10 u tot 17 u geopend.
Zowel bewoners, bezoekers als personeel zijn hier steeds van harte welkom.

Keuken

Onze keukenploeg bereidt dagelijks een 500-tal maaltijden voor zowel bewoners, bezoekers als personeel.

We kiezen bewust voor de vertrouwde klassieke bereiding (in warme lijn) van de maaltijden.
De organisatie van de keukenactiviteiten wordt door een chef-kok van WZC Betlehem en een chef-kok van de

firma Sodexo gecoördineerd.

Carlo Wijns_edited.jpg
Carlo Wijns
Chef-gerant (Sodexo)
Peter Van Hoeyveld
Chef-kok
In 2020 behaalden we opnieuw het Smiley-certificaat van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV). Met dit certificaat garanderen we een optimale voedselveiligheid voor onze bewoners, bezoekers en personeel.